مراحل پاکسازی حرفه ای پوست در خانه با مواد طبیعی و خانگی برای داشتن پوستی شفاف، سالم و جوان با روش های ساده که فواید زیادی برای پوست چرب، خشک و مختلط دارد
پاکسازی پوست صورت یکی از مراحل روتین پوستی است و علاوه بر اینکه صورت را از هر گونه آلودگی ها پاک می کند، فواید دیگری مثل کلاژن سازی و جوانی پوست، کاهش جوش و آکنه، رفع خستگی و استرس پوست نیز کمک می کند.
پاکسازی پوست باعث حذف آلودگی ها مثل گرد و غبار، دوده، چربی های اضافی و مواد آرایشی می شود. در نتیجه باعث کاهش جوش و جوش های سر سیاه می شود.
ماساژ و پاکسازی صورت باعث افزایش جریان خون در پوست شده و کلاژن سازی را تحریک می کند. در نتیجه پوست را شاداب و جوان نگه می دارد.
پاکسازی منظم، باعث بهبود سلامتی و استحکام بافت پوست می شود و از بروز مشکلات پوستی پیشگیری می کند.
ماساژ و پاکسازی پوست صورت استرس و تنش روزانه پوست را کاهش داده و به پوست برای حفظ آرامش کمک می کند.
برای پاکسازی صورت در خانه می توانید از مواد طبیعی و ارگانیک که به آسانی در دسترس هستند استفاده کنید. در ادامه چند ماده طبیعی را برای پاکسازی انواع پوست معرفی می کنیم:
عسل یک مرطوب کننده، ضد باکتری، آرام بخش پوست و یک پاک کننده صورت خانگی است که می توانید آن را مستقیم روی پوست بزنید و بعد از 15 الی 20 دقیقه با آب ولرم بشویید.
آلوئه ورا را به عنوان تسکین دهنده، پیشگیری و درمان التهاب و همچنین مرطوب کننده استفاده کنید. برای این کار ژل آلوئه ورا را از برگ ها استخراج کرده و روی پوست بزنید و بعد از 20 دقیقه با آب بشویید.
به عنوان یک مرطوب کننده، ضد باکتری و آنتی اکسیدان مقدار کمی از روغن را روی صورت ریخته و ماساژ دهید.
ماسک یک لایه بردار طبیعی ملایم، مرطوب کننده و روشن کننده پوست است که می توانید آن را به صورت مالیده و بعد از 15 تا 20 دقیقه با آب ولرم بشویید.
خیار خاصیت خنک کنندگی، تسکین دهنده و آبرسانی دارد. برای استفاده خیار را رنده کرده و برای 15 تا 20 دقیقه روی پوست بگذارید سپس با آب سرد بشویید.
لیمو یک روشن کننده و لایه بردار طبیعی است. می توانید آن را با یک پد آرایشی به صورت بمالید و از خواص آن استفاده کنید. توجه کنید که لیمو برای کسانی که پوست حساس دارند مناسب نیست.
برای لایه برداری پوست با شکر آن را با مقداری روغن زیتون یا عسل مخلوط کرده، به پوست زده و ماساژ دهید. بعد از چند دقیقه با آب گرم بشویید.
برای استفاده از خواص ضد باکتری و ضد التهاب روغن درخت چای، آن را با روغن جوجویا مخلوط کنید و با پد آرایشی به صورت بمالید.
برای تنظیم کردن PH پوست، سرکه سیب را با آب رقیق کرده و به صورت بزنید. بعد از چند دقیقه آبکشی کنید.
جو دوسر یک لایه بردار ملایم و تسکین دهنده پوست است که پس از آسیاب کردن آن را با آب یا ماست مخروط کرده و به پوست صورت بزنید. بعد از 15 الی 20 دقیقه با آب ولرم بشویید.
با یک پاک کننده، پوست خود را از هر گونه آرایش، آلودگی و روغن پاک کنید.
با یک پاک کننده مناسب نوع پوست خود، صورت خود را بشویید تا عمق پوست خود را از آلودگی و چربی ها پاک کنید.
یک کاسه آب داغ تهیه کنید و صورت خود را برای 5 تا 10 دقیقه روی آن نگه دارید تا منافذ باز شوند.
با یک اسکراب یا لایه بردار ملایم سلول های مرده پوست خود را از بین ببرید.
ماسک مناسب نوع پوست خود را انتخاب کرده و به مدت 15 الی 20 دقیقه روی پوست خود قرار دهید. در این مرحله می توانید از ماسک های پاک کننده صورت خانگی استفاده کنید.
با استفاده از تونر مناسب، پوست خود را تمیز کنید تا PH آن متعادل شده و منافذ بسته شوند.
از یک مرطوب کننده که مناسب پوست شما باشد استفاده کنید تا پوست شما مرطوب و نرم بماند.
استفاده از کرم های درمانی مانند کرم ضد چروک، کرم ضد جوش، ضد لک یا هر کرم درمانی دیگری که استفاده می کنید در این مرحله انجام می شود.
پوست خود را به آرامی ماساژ دهید تا جریان خون بهبود یافته و پوست شاداب تر شود.
برای شستشو و پاک کردن صورت از آلودگی ها می بایست از محصولات پاک کننده مخصوص نوع پوست خود استفاده کنید. در ادامه به معرفی محصولات شستشوی صورت برای انواع پوست می پردازیم.
شیر پاک کن، ژل پاک کننده ملایم و پاک کننده هایی که بافت کرمی دارند با توجه به ترکیباتی که دارند، می توانند پوست خشک را تغذیه و نرم کرده و آن را مرطوب نگه دارند.
ژل و فوم شستشوی صورت که حاوی اسید سالیسیلک هستند برای کاهش و کنترل چربی پوست مفید بوده و چربی اضافی را از بین می برند.
پاک کننده هایی که حاوی مواد طبیعی مثل آلوئه ورا یا چای سبز هستند باعث تعادل چربی و خشکی پوست می شوند برای پوست های مختلط و ترکیبی مناسب می باشند.